Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă două stații de metrou se deschid: Bucureștenii pot circula de vineri

metrou

Ministerul Transporturilor și Metrorex anunță că vineri, 31 martie 2017, se vor deschide cele două staţii de metrou Laminorului şi Străuleşti, aflate pe tronsonul Parc Bazilescu – Lac Străuleşti, Magistrala 4, în zona de nord-vest a Capitalei.

Mass-Media este invitată la acest eveniment începând cu ora 11:45. Întâlnirea va avea loc la staţia de metrou Laminorului, aflată la intersecţia străzilor Laminorului şi Bucureştii Noi.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

Evenimentul, organizat de Ministerul Transporturilor şi Metrorex, la care va fi prezent și Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va reuni reprezentanți la nivel de conducere ai autorităților administrației publice, ai constructorilor și ai Metrorex.

În cadrul evenimentului, care se va desfăşura în intervalul orar 12.00 -14.00, vor fi prezentate informaţii privind realizarea şi beneficiile deschiderii celor două staţii noi.

Citește și: Fiica de 18 ani a polițistului și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro: Cumpărătorul e din Hong Kong

Călătorii vor putea folosi acest nou tronson, după terminarea evenimentului.

Prin punerea în funcţiune a celor două staţii din cadrul Magistralei 4 de metrou, se realizează unul din obiectivele asumate prin Programul de Guvernare 2017 - 2020.

Citește și: La 3 luni de la moarte, George Michael a fost înmormântat, în PRIVAT

Secțiunea de metrou Laminorului - Străulești are în total o lungime 2,1 kilometri. Proiectul de investiții are două componente:

- extinderea rețelei cu cele două stații Laminorului și Străulești;

- realizarea unui Depou Intermodal și a Parcării Străulești.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

Legătura dintre stațiile noi se realizează printr-un tunel pe fiecare fir de circulație. Lucrările pentru extinderea Magistralei 4 au început în anul 2013 și au costat 1.115 mil. lei, proiectul beneficiind de finanțare din fonduri POS-T și POIM.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.