Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o lovitură pentru B1 TV! După Bădin și Turcescu, o altă vedetă pleacă

b1tv

Ghinioanele par a se ține scai de B1 TV. Televiziunea a pierdut două nume importante în ultima perioadă. Andrei Bădin a fost dat afară după ce a fost acuzat de acte de corupție într-un dosar cu Adrian Duicu, iar Robert Turcescu a pleacat singur după scandalul ofițerului acoperit.

Acum, Silviu Sergiu, Redactor-șef adjunct la „Evenimentul zilei” și moderatorul emisiunii „Evenimentul zilei TV”, anunță că nu va mai realiza această emisiune și că va mai apărea doar în calitate de invitat.

”Astazi va fi ultima emisiune pe care o voi modera la B1. Am decis sa ma concentrez pe jobul de la ziar, intr-o perioada foarte aglomerata.

In aceste luni am ajuns la concluzia ca raman un jurnalist de presa scrisa, prima si, posibil, singura mare dragoste. Experienta in televiziune a fost foarte interesanta. Le multumesc colegilor din B1 (de la care am invatat multe lucruri) pentru prietenie si profesionalism. Ne vom mai vedea pe sticla din postura de invitat, care, cred, mi se potriveste mai mult.

De maine, emisiunea "Evenimentul zilei"- editia de la ora 17.00 va fi moderata de colegul Mălin Bot, caruia ii urez multa bafta.

Inchei astazi cu un invitat de calibru: KLAUS IOHANNIS. Va multumesc pt ca ati fost un public ingaduitor si pretentios. Sa auzim de bine!”, a anunțat Sergiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.