Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o mare primărie spune că nu are oameni care să facă vaccinarea: 'Centrul de vaccinare are nevoie urgentă de personal'

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Primăria Tulcea caută personal pentru centrul de vaccinare. Autoritățile au nevoie urgent de cel puțin trei medici și asistenți medicali care să asigure permanența în centrul de vaccinare.

Reprezentanții Primăriei Tulcea anunță că la centrul de vaccinare din oraș este nevoie de personal și fac apel la spiritul civic al locuitorilor, scrie mediafax.ro.

Citește și: Florin Roman îl pune la punct pe Claudiu Năsui: ‘Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook. Vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă’

„Centrul de vaccinare are nevoie urgentă de personal! Pe tot parcursul crizei cauzate de Covid-19 s-a făcut apel constant la civism. Nicio pandemie nu poate fi eradicată fără concursul întregii societăți. Profesia de medic presupune încrederea societăţii şi responsabilitatea deplină faţă de aceasta”, scrie în mesajul Primăriei Tulcea.

Autoritățile locale anunță că pentru asigurarea permanenței este nevoie de doi medici și doi asistenți medicali. Medicii sunt plătiți 90 de lei pe oră, asistenții cu 45 de lei, iar registratorii primesc 20 de lei.

Citește și: Atac devastator la adresa Guvernului: ‘Pentru asta au fost votați? Să vândă România bucată cu bucată, activ cu activ?’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.