Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o reușită a unei companii românești pe scena internațională!

Operation World
Mexic map harta
'Cu multă mândrie am susținut, în calitate de organizator alături de colegii de la DEL UE, cel mai mare eveniment din industria creativă și a videogaming-ului din America Latină.' scrie pe pagina de socializare atasatul pe probleme economice, Razvan Pircalabescu.
România a fost adusă în lumina reflectoarelor de Cătălin Butnariu, președintele Romanian Game Developers Association (RGDA) și director al Amber, companie ce activează în România, SUA, Canada și Mexic. Acesta a transmis deschiderea companiilor românești de a se extinde în zona Americii Latine, așa cum Amber Studio a reușit în Guadalajara, Mexic. În mai puțin de un an de la lansarea pe piața mexicană, Amber a atins aproximativ 200 de angajați și a reușit să se impună drept una dintre cele mai importante companii din industria videogaming-ului din Mexic și America Latină.
'Amber nu încetează să ne ofere motive de mândrie, fiind cea mai de succes companie românească aflată în acest moment în Mexic, iar investiția a fost făcută chiar la începutul mandatului meu. Acest lucru nu face decât să îmi întărească convingerea că activitatea  de promovare a BPCE Ciudad de Mexico se află pe un culoar de succes! Companiile românești dau încă un exemplu că locul lor este pe podium, făcând din România un lider internațional în industria jocurilor video!' mai mentioneaza acesta in postare.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.