Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o TRĂDARE în PSD: Un ministru susținut de Liviu Dragnea îi dă dreptate lui Mihai Tudose, în CONFLICTUL cu Carmen Dan

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Război imens în PSD. După disputa dintre Carmen Dan și Mihai Tudose ies la iveală alianțele celor doi. Unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea se pare că a trecut de partea lui Mihai Tudose. Ministrul pentru Dialog Social, Gabriel Petrea, îi ține partea lui Tudose.

Citește și: Dezvăluire de proporții a Gabrielei Cristea! Din acest motiv nu s-a ÎNTORS la Kanal D

Petrea a ajuns ministru, dar și șef al Tineretului Social Democrat (TSD) susținut de Liviu Dragnea. Acum, îl susține pe Tudose și o contrazice pe Viorica Dăncilă, cea care spune că Tudose ar avea probleme cu femeile ministru din Executiv.

Mai multe detalii aici: RĂZBOI TOTAL în PSD! De la Bruxelles, o șefă din PSD lansează acuzații FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Mihai Tudose: Care ar fi ȚINTELE reale

În direct la România TV, Petrea i-a ținut partea lui Tudose. "Nu trebuie să luăm o decizie pripită în privinţa domnului Despescu. Un şef nu poate cunoaşte toţi angajaţii. Nu cred că Mihai Tudose are vreo problemă cu femeile din Guvern. Din datele pe care le am, din discuţiile cu cei din poliţie, se face o anchetă internă, se stabilesc vinovaţii. Nu putem influenţa aceste anchete", a spus Petrea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.