Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un angajat al Guvernul este infectat cu coronavirus

Pinterest
coronavirus

Un angajat al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MDPLA) a fost confirmat cu coronavirus. Salariatul se afla în concediu din 15 iulie, dar sediul instituţiei a fost dezinfectat, iar contacţii direcţi au fost plasaţi în izolare la domiciliu.

”Rezultatul testului efectuat de către angajatul respectiv a fost adus la cunoştinţa conducerii MLPDA în după-amiaza zilei de 21 iulie 2020, iar angajaţilor ministerului le-a fost transmisă o comunicare oficială în acest sens. Angajatul confirmat pozitiv se afla în concediu medical din data de 15 iulie a.c”, a transmis, miercuri, MLPDA, printr-un comunicat de presă.

Citește și: Starea de urgență revine în România! Primul județ în care se va întâmpla asta

Sursa citată a explicat că a fost sesizată Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti şi s-a dispus izolarea la domiciliu a contacţilor direcţi, dezinfecţia spaţiilor de lucru şi a spaţiilor comune din sediul central al MLPDA.

”În ceea ce priveşte afirmaţia conform căreia s-ar fi asigurat «securizarea etajului ocupat de şefi», precizăm că măsura prevenirii aglomeraţiei şi evitării contactului direct, atât între angajaţi, cât şi între angajaţi şi cetăţeni a fost luată încă din luna martie, pentru combaterea răspândirii COVID-19 în sediile MLPDA şi asigurarea securităţii şi sănătăţii muncii”, mai arată instituția în comunicat.

Citește și: Vestea mult așteptată! Când ar putea fi gata primul vaccin împotriva COVID-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.