Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un bărbat împușcat de polițiști: I-a amenințat pe agenți cu un topor

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Un bărbat din localitatea Săcălăşeni, judeţul Maramureş, care era agresiv şi a ameninţat poliţiştii cu un topor, a fost împuşcat în picior, fiind solicitat un echipaj medical pentru a-i acorda primul ajutor, potrivit news.ro.

Citește și: Vor începe să se audă zgomote de cătușe la CFR? Corpul de Control al prim-ministrului a trimis un raport la DNA

”Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi s-au deplasat în această seară la un imobil de pe raza localităţii Săcălăşeni, după ce au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat este agresiv şi face scandal la domiciliu”, a transmis, marţi seară IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că, la vederea poliţiştilor, bărbatul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre poliţişti cu un topor în mână, ameninţându-i.

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

”După somaţie, poliţiştii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat ameninţarea. Acesta a fost rănint la picior, fiind solicitat un echipaj de prim ajutor, care să-i acorde îngrijiri medicale”, au mai transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanţelor producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.