Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un caz de COVID-19 confirmat în rândul contacţilor angajaţilor fabricii de confecţii din Caracal

twitter
coronavirus

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt a anunţat, marţi, că a fost confirmat încă un caz de COVID-19 în rândul contacţilor angajaţilor unei fabrici de confecţii textile din Caracal în care au fost raportate contaminări cu coronavirus şi în săptămânile anterioare.

Este vorba de o femeie care a fost internată la un spital din judeţ pentru supraveghere şi tratament şi prezintă o stare generală bună, potrivit unui comunicat al DSP Olt, remis marţi AGERPRES.

Luând în calcul şi acest ultim caz confirmat, numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 la fabrica de confecţii textile din Caracal şi la contacţi ai persoanelor din unitate infectate a ajuns la 20. Fabrica respectivă a fost închisă pe 24 aprilie pentru o perioadă de 14 zile, iar angajaţii (88 de persoane) au fost trimişi în autoizolare la domiciliu, la fel ca şi membrii familiilor acestora.

"Conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Olt de la nivelul judeţului Olt, în data de 5.05.2020 s-a confirmat încă un caz cu infecţia COVID -19. Din ancheta epidemiologică reiese că este contact cu caz confirmat de la nivelul fabricii de textile din municipiul Caracal. În data de 03.05.2020 s-a recoltat o probă pentru determinarea infecţiei cu COVID -19, cu rezultat pozitiv la data de 4.05.2020. Proba recoltată a fost lucrată în Laboratorul de Genetică Moleculară din cadrul DSVSA Slatina", se arată în comunicat.

DSP Olt are până acum în evidenţă 47 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus. Au fost declarate vindecate şi au fost externate din spitale 12 persoane, o persoană a decedat, iar ceilalţi pacienţi sunt internaţi în spitale din judeţ şi din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.