Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un dosar penal după apariţia unui filmuleţ cu bătaie între adolescente: Tinerele, la audieri

ciocanel judecator

Poliţiştii prahoveni au deschis, luni, un nou dosar penal după apariţia în spaţiul public a unui alt filmuleţ în care o adolescentă este surprinsă bătând cu palmele şi picioarele o tânără de aceeaşi vârstă, ambele fete fiind depistate şi duse la audieri. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că poliţiştii s-au sesizat din oficiu după apariţia în spaţiul public a unei noi înregistrări video în care apar două adolescente care au un conflict, una dintre ele lovind-o în repetate rânduri pe cealaltă.

Conform imaginilor, victima este aşezată în genunchi în zăpadă, iar agresoarea o înjură şi o loveşte puternic cu palmele în zona feţei, dar şi cu piciorul, la un moment dat călcând-o pe cap. În urma verificărilor, cele două tinere au fost depistate, fiind vorba despre două fete de 17 ani, victima fiind din Ploieşti, iar agresoarea din Drăgăneşti, conform Agerpres.

Acestea au fost duse la audieri, iar în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire şi alte violenţe. Alţi patru adolescenţi au fost audiaţi, duminică, de poliţiştii din Ploieşti, după apariţia în spaţiul public a unei înregistrări video în care două tinere bat şi ameninţă o adolescentă, iar un băiat prezent la faţa locului o stropeşte pe victimă cu apă. În cauză a fost deschis dosar pentru lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.