Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un FILM MUT cu Viorica Dăncilă: S-a întâlnit cu liderul ALDE din Parlamentul European și i-a spus că reformele Guvernului sunt în interesul românilor-VIDEO

Premierului Viorica Dăncilă a avut, miercuri, o întrevedere la Bruxelles cu președintele grupului ALDE în Parlamentul European, Guy Verhofstadt, în care l-a asigurat pe oficialul european că reformele Guvernului sunt exclusiv în interesul cetățenilor, transmite Executivul.

"Au fost abordate aceleași subiecte discutate cu liderii principalelor grupuri din Parlamentul European: situația politică din România și agenda europeană. Referitor la situația internă a României, mesajul transmis a fost în linia celor afirmate în cadrul întrevederilor anterioare. Premierul a reiterat angajamentul Guvernului pentru respectarea valorilor europene și a principiilor democratice", se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Citește și: Atenție! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță după 8 luni

Potrivit sursei citate, premierul Dăncilă "a subliniat că reformele introduse de Guvernul României sunt exclusiv în interesul cetățenilor și au fost implementate cu respectarea normelor în vigoare și în urma unei ample consultări interinstituționale și a partenerilor europeni. Convorbirile s-au încheiat cu o prezentare a stadiului pregătirilor Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene".

La întrevederea gu liderul grupului ALDE în Parlamentul European au participat și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, precum și europarlamentarii Norica Nicolai si Dan Nica.

Citește și: Sumă colosală! Cât valorează un bun care a aparținut celebrei Marilyn Monroe

Tot miercuri, Viorica Dăncilă a participat și la reuniunea grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, premierul discutând cu aceștia despre protestele din 10 august și reforma în domeniul justiției în România, informează Guvernul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.