Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un fost preot, cel care era arhimandritul Catedralei Episcopale din Huși, este audiat, în dosarul actelor sexuale cu elevi seminariști

Sebastian Jitaru

Fostul preot Sebastian Jitaru a fost adus, joi, la audieri, în dosarul în care în care fostul Episcop de Huşi, Corneliu Onilă, a fost reținut pentru act sexual cu minori. Avocatul lui Jitaru susține că preotul are calitate de suspect.

„Clientul pe care eu îl asist şi îl reprezint, domnul Jitaru şi-a rezervat dreptul la tăcere. Are calitatea de suspect momentan”, Carmen Codreanu, avocatul lui Jitaru, fost preot arhimandrit la Catedrala Episcopală Huşi, caterisit după condamnarea sa în dosarul lui Onilă de la DNA.

Citește și: Cozmin Gușă anunță o alertă de cutremur în interiorul Statului Paralel! ‘Dacă e doar pe sfert de cum zice’

Fostul episcop de Huşi, Corneliu Onilă, a fost reţinut pentru 24 de ore, joi, de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, scrie mediafax.ro.

În vara anului trecut, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au solicitat redeschiderea dosarului în care Corneliu Onilă a fost cercetat pentru act sexual cu minori.

Citește și: Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

Dosarul a fost iniţial deschis după declanşarea scandalului în care au fost implicaţi fostul episcop şi alţi trei preoţi care l-au şantajat pe Onilă. Sebastian Jitaru a fost condamnat pentru santaj chiar la adresa lui Corneliu Onilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.