Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un gest unic al președintelui Klaus Iohannis / VIDEO

iohannis

Klaus Iohannis a promis că o să fie un altfel de președinte și începe să arate asta. Dacă la învestirea și depunerea jurământului de la Palatul Parlamentului Iohannis a impresionat când și-a pus mâna dreaptă la inimă în timpul intonării imnului de stat, gestul a fost reluat la Cotroceni.

Luni, Iohannis a emoționat din nou. A depus o coroană de flori în amintirea victimelor Revoluției la monumentul din Piața Universității din București. Președintele și-a arătat recunoștința, iar ieșirea sa în public, prima de când este președinte a fost discretă. Fără prea multă presă, fără simpatizanți ieșiți în stradă, alături de el sau oameni din camarila sa.

Gestul de la imn a fost repetat în fața monumentului din fața Universității, semn de respect suprem al lui Iohannis pentru sângele vărsat la Revoluția din 1989. Niciun președinte al României nu a mai făcut așa ceva până acum.

”Am participat astăzi la ceremonia de depunere de coroane în amintirea victimelor Revoluţiei. Suntem datori să nu dăm uitării eroii neamului românesc și, cu prilejul împlinirii a unui sfert de veac de când ei nu mai sunt, să le cinstim memoria.”, a fost mesajul președintelui Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.