Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un GREU părăsește penitenciarul! 'Împăratul' Vlasov, eliberat din pușcărie. Decizia este definitivă

libertatea.ro
mihail vlasov

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ, Mihail Vlasov, poate părăsi Penitenciarul Vaslui, au decis, vineri, magistraţii Tribunalului Vaslui, care au respins contestaţiile depuse de procurori la decizia eliberării condiţionate emisă de către Judecătoria Vaslui. Decizia este definitivă, conform Mediafax.

Pe 20 septembrie magistraţii Judecătoriei Vaslui au decis că Mihail Vlasov, fost preşedinte al Camerei de Comerţ a României, poate părăsi Penitenciarul Vaslui. Decizia a fost contestată atât de procurori, cât şi de Vlasov, din cauza condiţiilor impuse de magistraţi după eliberare, însă vineri Tribunalul Vaslui a decis că fostul preşedinte al Camerei de Comerţ poate fi eliberat.

Fostul vicepreședinte al SUA aruncă 'BOMBA': Rusia ar putea influența și alegerile parlamentare din 2018! Atac DUR la adresa lui Trump


Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv în luna iunie a anului 2015, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 5 ani închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. 

Iniţial, Vlasov fusese condamnat în februarie de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani închisoare cu executare, însă Instanţa supremă a admis apelul declarat de DNA şi a mărit pedeapsa la 5 ani închisoare. 

Vlasov a fost găsit vinovat pentru trafic de influenţă după ce a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie, imediat după ce primise 200.000 de euro de la un om de afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.