Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un HULIGAN de la mitingul din 10 august a fost REȚINUT: El a călcat în picioare un jandarm și se cere ARESTAREA lui

Stiri pe surse
Jandarmerita

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au reținut încă un protestatar, pentru că la mitingul din 10 august ar fi lovit un jandarm și ar fi tulburat ordinea la manifestația din acea noapte. În total, șapte protestatari sunt urmăriți penal în dosarul privind jandarmii loviți.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul T.C.F. pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii și liniștii publice. (...) Inculpatul T.C.F., în timp ce se afla în Piaţa Victoriei din Bucureşti, sector 1, în timpul unui manifestaţii publice, alături de numeroase alte persoane, a agresat un subofiţer de jandarmi aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aplicându-i mai multe lovituri cu piciorul”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul București, printr-un comunicat de presă.

Citește și: Anunț îngrijorător venit din partea președintelui: ”Suntem pe ultima poziție din Uniunea Europeană”

Sursa citată a mai precizat că, prin lovirea jandarmului, protestatarul a tulburat ordinea şi liniştea publică, creând sentiment de teamă celor prezenți la miting.

„De asemenea, față de inculpat s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi (joi,n.r.), judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive. Menţionăm faptul că în cauză se efectuează urmărirea penală şi faţă de alţi şase inculpaţi, trei dintre aceştia aflându-se în arest preventiv, doi în arest la domiciliu şi unul sub control judiciar”, mai arată sursa citată.

Citește și: Adrian Năstase intervine în subiectul momentului-Cum ar fi votat la referendum

Reprezentanții unității de parchet arată că măsurile preventive pot fi dispuse doar în condiţiile prevăzute de Codul de procedură penală, nu „ca urmare a poziţiilor exprimate în spaţiul public cu privire la cauză”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.