Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inca un incendiu intr-un club. Mai multe persoane evacuate / UPDATE

Inca un incendiu starneste panica in Constanta, mai ales in contextul tragediei din Colectiv.

UPDATE: Incendiul izbucnit duminică seara într-un club aflat la demisolul Casei de Cultură din municipiul Constanţa a fost stins de pompieri, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, declarând că în interior se aflau 5 persoane, angajate ale firmei care administrează clubul, acestea fiind surprinse în timp ce efectuau inventarul.

Prezent la faţa locului, adjunctul IPJ Constanţa, Adrian Rapotan, a precizat de asemenea pentru AGERPRES că localul era închis publicului, înăuntru fiind 5 angajaţi.

Cele cinci persoane au fost evacuate, iar pentru două dintre acestea, care au inhalat fum, au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul ambulanţei aflate la faţa locului. "Cele două persoane au refuzat transportarea la spital", a menţionat reprezentanta ISU, Anca Chiriţă.

Deasupra clubului unde a izbucnit incendiul este o sală de bingo şi zeci de jucători au părăsit incinta, ieşind afară, după ce au sesizat că este fum în încăpere.

Incendiul din club a fost stins după intervenţia pompierilor cu două autospeciale.

În prezent se fac primele cercetări la faţa locului, o posibilă cauză a incendiului fiind un scurt circuit la un tablou electric. Mai multe bunuri din club au fost distruse în incendiu.

--------------------------

Culture Pub și la Taverna Lăutarilor de la demisolul Casei de Cultură din Constanța a izbucnit un incendiu de la un scurt-circuit la panoul electric.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au declarat pentru Constanța News că au trimis la locul indicat două autospeciale. Pompierii militari au o misiune dificilă pentru că zona se află la demisol și este slab ventilată. În plus, din incinta clubului iese un fum negru, gros și vizibilitatea este zero.

Persoanele care se aflau în club au fost evacuate fără probleme. Sursa citată precizează că nu au existat persoane rănite.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.