Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un incident grav în trafic, după ce un bărbat și-a pierdut viața într-un scandal: un șofer a amenințat cu pistolul alți participanți la trafic

AJC.com
foc de arma, pistol

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Huşi a fost reţinut de poliţiştii vasluieni după ce a ameninţat cu un pistol doi şoferi, pe unul în timpul unei şicanări în trafic. Anchetatorii au stabilit că pistolul respectiv nu este unul letal, fiind confecţionat din metal şi plastic. Un alt bărbat, tot de 34 de ani, care ar fi participat cu un alt autoturism la şicanarea în trafic a fost reţinut şi el, arată News.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vaslui, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Huşi au probat activitatea infracţională a doi bărbaţi, ambii în vârstă de 34 de ani, unul din municipiul Huşi şi celălalt din comuna Stănileşti, judeţul Vaslui, bănuiţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, distrugere şi ameninţare.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii huşeni au stabilit că, în data de 5 august, ora 4.30, bărbatul în vârstă de 34 de ani, din municipiul Huşi, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat în străinătate, a şicanat în trafic un alt autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 34 de ani a ieşit pe geam având în mână un pistol, care a fost găsit cu ocazia percheziţiei autoturismului în cauză şi care s-a dovedit a fi un pistol neletal, confecţionat din metal şi plastic. În şicanarea din trafic, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost acroşat de un alt autoturism condus de bărbatul în vârstă de 34 de ani, din comuna Stănileşti, judeţul Vaslui”, a transmis IPJ Vaslui.

Tot joi, bărbatul din Huşi a distrus oglinzile unui autoturism, înmatriculat în judeţul Vaslui, care se afla într-o staţie de alimentare cu carburanţi şi l-a ameninţat, cu acelaşi pistol, pe proprietarul acesteia, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Lunca Banului, judeţul Vaslui.

Poliţiştii au decis reţinerea celor doi bărbaţi în vârstă de 34 de ani pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, distrugere şi ameninţare.

Totodată, bărbatul din comuna Stănileşti a fost amendat cu 1.160 de lei pentru încălcarea normelor la regimul rutier, iar bărbatul din municipiul Huşi a rămas fără permis pentru 30 de zile. De asemenea, pistolul a fost ridicat de poliţişti pentru continuarea cercetărilor.

Vezi și: Cine e motociclistul care a provocat accidentul mortal în care a murit un trotinetist .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.