Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un jaf celebru la Paris: Unei prințese i-au fost furate bunuri de cel puţin 600.000 de euro - 30 de genţi Hermes, un ceas Cartier, bijuterii și blănuri

eiffel

O prinţesă saudită care nu mai pusese piciorul în vastul ei apartament parizian de la jumătatea lunii august l-a găsit la întoarcere, joi, golit de genţile, ceasurile, bijuteriile şi blănurile sale de lux. Valoarea totală a prejudiciului: cel puţin 600.000 de euro, informează AFP, scrie agerpres.

Pătrunderea făptăşului, sau făptaşilor, în acest vast apartament situat pe bulevardul Georges-V (arondismentul VIII), din apropierea faimosului Champs-Élysées, nu s-a făcut prin efracţie, a declarat vineri pentru AFP o sursă apropiată de caz, confirmând informaţii publicate de Le Parisien.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

Circa treizeci de genţi Hermes, cu o valoare estimată la 10.000-30.000 de euro pe bucată, un ceas Cartier, dar şi mai multe bijuterii şi blănuri au dispărut.

„Prejudiciul total nu a fost încă stabilit”, a adăugat sursa citată.

Victima, în vârstă de 47 de ani, a fost internată în stare de şoc şi nu a putut fi audiată deocamdată de anchetatorii francezi.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.