Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNCĂ un medic ATI îi imploră pe români: Dacă aveți părinți, vaccinați-i!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient terapie intensiva spital medic

Medicul șef al Secției de Boli Infecțioase din Sibiu, Victoria Bîrluțiu, are un mesaj disperat, în care îi roagă pe oameni să se vaccineze pentru a reuși să depășim pandemia. Mesajul medicului se adresează celor care „încă au părinți”, dar și celor care își doresc să nu își lase copiii orfani.

Conf. dr. Victoria Bîrluțiu, medicul șef al Secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, a avut un mesaj dur și disperat către cei care încă nu s-au vaccinat. „Trăim în România, o țară europeană, o țară educată ce privește spre Europa și se vaccinează. Dacă aveți încă părinți, vă rog vaccinați-i. Dacă vreți copiii voștri să aibă doi părinți, vaccinați-vă! Numai așa vom putea depăși momentele grave prin care trecem. Credeți-mă că e nevoie ca toți să înțelegeți mesajul! Vaccinați-vă!”, spune medicul sibian.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate 36.213 persoane cu COVID-19, iar 1.328 de persoane au decedat. De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 309.138 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 162.660 persoane cu prima doză de vaccin, 125.677 persoane cu cea de-a doua doză și 20.800 persoane cu cea de-a treia doză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.