Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inca un partid cere demisia lui Ponta

demisie exit

Inca un partid cere demisia premierului Victor Ponta, dupa ce DNA a inceput actiunea penala impotriva sa. Partidul M10 solicită demisia ''imediată'' a premierului Victor Ponta şi îi cere acestuia să îşi asume responsabilitatea ''faţă de ţară şi în faţa justiţiei, nu doar în faţa partidului său''.

''România nu poate avea în fruntea executivului un premier care are calitatea de inculpat! Partidul M10 îi solicită lui Victor Ponta să îşi asume responsabilitatea faţă de ţară şi în faţa justiţiei, nu doar faţă de partidul său. Rămânerea în fruntea Guvernului a lui Victor Ponta reprezintă o sfidare a statului de drept, care demonstrează, încă o dată, că pentru demisionarul preşedinte al PSD interesele ţării şi imaginea României sunt mai prejos de interesele mafiote ale grupului infracţional organizat social-democrat'', se arată într-un comunicat al Partidului M10 transmis luni.

Potrivit sursei citate, demisia lui Ponta ''reprezintă un act imperativ şi absolut necesar'' pentru ca România să îşi păstreze credibilitatea pe plan internaţional.

''Victor Ponta nu mai poate rămâne nici măcar o zi în fruntea Guvernului fără să aducă grave prejudicii românilor şi României'', adaugă sursa citată de Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.