Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inca un partid isi face organizatie politica in diaspora!

Facebook
afise partide
În 11 Ianuarie 2021, Partidul Alianța Renașterea Națională a înființat prima Organizației a partidului în Diaspora, Filiala ARN SPANIA.
"Cu o structură bine definită, cu planuri concrete care privesc domeniile administrativ, cultural, economic și social, Biroul Executiv, prin domnul Claudiu-Traian Covaciu, președintele ales al acestei filiale, a prezentat  implicarea mișcării pe care o conduce de la înființarea Partidului ARN și până în prezent," mentioneaza ARN intr-o postare pe facebook.
Implicarea ARN a constat în realizarea de zeci de proiecte sociale, culturale și administrative, toate derulate în scopul susținerii comunității de români din întreaga Spanie. Au fost prezentate planurile pentru dezvoltarea Filialei ARN Spania și  luate decizii pentru implementarea acestor proiecte îndrăznețe.
"Avem toată încredera că românii din Diaspora vor găsi în continuare un sprijin în Alianța Renașterea Națională. Anticipăm deschiderea unor Filiale ARN în majoritatea statelor europene, contribuind astfel la promovarea valorilor Creștin conservatoare și transformarea Europei." declara
Claudiu-Traian Covaciu, presedinte Filiala ARN Spania!

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.