Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un pas pentru ca tot mai puține droguri să pătrundă în școli: 'Nu mai au nicio justificare de a nu interveni pentru a face prevenţie'

Ana Loredana Predescu

La propunerea Anei Loredana Predescu, deputat PUSL de Braşov, afiliat Grupului PSD, Comisia pentru Învăţământ şi-a asumat amendamentul prin care Agenţia Naţională Antidrog, prin centrele judeţene, va asigura siguranţa în şcoli.

"Tocmai s-a votat amendamentul formulat de mine, de a introduce şi Agenţia Naţională Antidrog la Art. 63,(1), alături de instituţiile statului responsabile de menţinerea siguranţei în şcoli! Prin Centrele de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog judeţene, aflate sub coordonarea A.N.A.

Deoarece la o dezbatere anterioară reprezentanţii A.N.A. au susţinut că nu au cadrul legal pentru a interveni în şcoli, iată că acum l-am creat, nu mai au nicio justificare de a nu interveni pentru a face prevenţie şi mai ales pentru a combate acest fenomen scăpat de sub control, acela al consumului de droguri în şcoli!", a declarat deputatul Ana Loredana Predescu.

Astfel, pe noua lege a Educaţiei Naţionale, siguranţa în şcoli se va asigura şi prin Centrele de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog judeţene, aflate sub coordonarea Agenţiei Naţionale Antidrog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.