Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un personaj din Dosarul Transferurilor, suspectat că ar fi dat şpagă judecătoarei

Ies la iveală noi detalii incredibile din dosarul de şpagă dată judecătoarei de condamnaţii din Dosarul Transferurilor. Jurnalistul Cătălin Tolontan face dezvăluiri incredibile din rechizitoriul oameni legii.

Citeşte şi: Dezvăluiri despre dosarul de corupţie al Elenei Udrea: Care era circuitul şpăgii

"DNA suspectează că banii pentru judecătoare au venit şi de la un al patrulea personaj implicat în Dosarul Transferurilor. Mai există un om, încă nenumit de procurori, care ar fi participat la colecta celor 230.000 de euro. ”Este un caz foarte spectaculos”, susțin surse judiciare despre cazul în care judecătoarea Geanina Terceanu este acuzată că a luat mită. „Mita s-a dat printr-un om care nu e din fotbal. Suma exactă este de 230.000 de euro. Iar majoritatea banilor au fost dați de Ioan Becali, cel care se considera într-un fel răspunzător pentru sistemul în care au căzut toți cei 8”, spune aceeași sursă.

Citeşte şi: Dezastru pe un vas de croazieră: Opt ROMÂNI se aflau la bordul navei

"Cel prin care s-au dat banii a mărturisit pentru că a fost prins într-un alt caz. Un reprezentat DNA este chiar acum la Tribunal și cere arestarea fraților Becali, ”pentru că se tem că Giovani să nu fie eliberat condiționat, așa cum propusese deja penitenciarul și aprobaseră judecătorii. În cîteva zile se așteapta recursul în cazul eliberării lui Giovani Becali și DNA nu vrea să-l scape”, dezvăluie jurnalistul pe propriul blog.

Şi asta nu e tot. "În afară de Ioan și Victor Becali și Cristi Borcea mai există un nume suspectat de către procurori că a cotizat la cei 230.000 transmiși către judecătoare. Cel de-al patrulea personaj este, deocamdată, doar suspectat”, au povestit sursele. Dosarul deschis împotriva Geaninei Terceanu a fost instrumentat de procurorul Ionuț Amariei. Judecătoarea de la Tribunalul București a rămas în atenția DNA nu doar pentru Dosarul Transferurilor, ci pentru mai multe cazuri unde este suspectată", mai spune Tolontan.

Citeşte şi: #Colectiv - 58! Încă o tânără rănită în club a murit în Germania

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.