Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un primar de oraș important, dignosticat cu COVID-19 - Va depune jurământul online

AFP
coronavirus

Primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, anunţă într-o postare pe Facebook că a fost diagnosticat cu COVID-19 şi că din acest motiv va depune online jurământul pentru un nou mandat, în cadrul ceremoniei de învestire, programată să aibă loc luni, potrivit news.ro.

”Îmi doresc ca acest mesaj să vă găsească sănătoşi. Tocmai am primit vestea care mă va ţine în carantină. Am fost confirmat pozitiv în urma testului PCR-RT pentru Sars-CoV-2. Am trecut prin multe lupte şi le-am câstigat, îmi păstrez acest crez şi pentru zilele următoare. În acest moment starea mea de sănătate este una bună cu mici stări de febră şi tuse”, a scris Oprea pe Facebook.

Citește și: CE a DECIS: în timp ce medicii anunță că românii MOR în spitale, România trimite 30 de ventilatoare ATI Cehiei

El precizează că luni, la ora 14:00, are loc ceremonia de învestire în noul mandat de primari şi depunerea jurământului, la care va participa online.

”Mă văd nevoit să apelez la varianta online pentru acest moment solemn. Am stabilit cu echipa mea modul de lucru de la distanţă pentru zilele care urmeaza astfel încât activitatea Primăriei să îşi urmeze cursul obişnuit. Voi semna electronic documentele, vom avea legatură video la orice oră iar în teren îmi pun baza în responsabilitatea colegilor şi a echipei de consilieri liberali”, anunţă Vlad Oprea.

El este internat la un spital din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.