Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un primar și un viceprimar PSD s-au săturat de Iulian Chiriac și au trecut la PNL Brăila – cei din comuna Romanu

PNL siglă

După ce ieri președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac, spunea într-o conferință de presă că nu are ce să-și reproșeze în privința comportamentului său față de colegii de partid, astăzi primărița PSD de Romanu și viceprimarul PSD de Romanu au apărut la ședința Comitetului Director al PNL Brăila, scrie Mihaeladanpress.ro.

După cum vă informam, primarii și primărița care au trecut de la PSD la PNL în ultimele luni și care au ieșit public în fața presei au vorbit despre faptul că președintele Chiriac îi jignește, îi umilește și chiar îi înjură când sunt și alții de față, iar acest gen de comportament îl are nu doar față de bărbați, ci și față de femei.

Doar ce ne-a spus ieri președintele PSD că el e un domn și că cei care au trecut la PSD mint și „își vând caracterul” și aflăm că astăzi încă o primăriță PSD și un viceprimar au ales altă cale decât cea pe care-i ducea înțeleapta conducere a lui Iulian Chiriac.

Din informațiile noastre, primărița Steluța Ioniță și viceprimarul Dan Lucian Chihaia se află chiar în acest moment la sediul PNL Brăila, participând la ședința CDJ.

Știm că președintelui PNL Brăila, Alexandru Popa, i-ar plăcea să facă el însuși anunțul, dar de data asta nu ne putem abține să nu-l anunțăm imediat pe domnul care este Iulian Chiriac că gata, s-a făcut și acest transfer.

Din informațiile noastre, el deja știa că a pierdut-o pe primărița de Romanu, fiindcă deși el e obișnuit cu femei care tac și-i înghit măgăriile, aceasta a ținut să-l anunțe într-o ședință de partid, privindu-l în ochi, că nu mai este dispusă să rămână la PSD și că pleacă la PNL.

Ei, îl înștiințăm că s-a întâmplat, ca să nu mai stea în așteptarea veștii oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.