Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un şef de la Autostrăzi denunţă mafia din CNADNR. Apel către procurori

autostrada

Un fost director din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), în prezent simplu angajat al companiei, cere procurorilor şi corpurilor de control ale Guvernului să verifice activitatea instituţiei, care ar fi plină de nereguli. „Dovezile sunt acolo, trebuie doar cercetate”, spune un director al proiectelor cu fonduri europene, proaspăt înlăturat.

„Poate domnul ministru prin Corpul de control sau primul ministru prin Corpul său de control să dispună o anchetă şi la CNADNR. Acolo sunt lucruri mult mai grave decât ceea ce spun colegii mei, iar dovezile sunt acolo. Nu trebuie decât să vină un corp de control, un organ de cercetare abilitat”, spune Ştefan Scoruş, fost director în cadrul CNADNR, potrivit Digi24.

Vezi şi: Acuzaţii incendiare din interior despre ŞPAGA luată de şefii CNADNR

Simplu angajat acum, Ştefan Scoruş spune că se încearcă înlăturarea lui abuzivă din companie. În urma reorganizării Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, direcţia de monitorizare a proiectelor cu finanţare europeană, condusă până de curând de acesta, a fost desfiinţată. Lui i s-ar fi propus un alt post, pe care l-a refuzat.

Ştefan Scoruş nu este primul care vorbeşte despre neregulile din Compania de Drumuri. Alin Goga, director adjunct de investiţii în cadrul direcţiei regionale de la Craiova, a fost suspendat din funcţie şi este cercetat disciplinar pentru că a vorbit în presă despre neregulile şi corupţia din companie.

„Sunt oameni care au fost consultanţi, să spunem, la un constructor italian, iar acuma acel consultant e consilier al directorului general. Și aceiași constructori vin tot la același fost consultant care între timp este consilier al directorului general și pe care nu are nimeni curaj să-l oprească, pentru că pupilul lui este directorul general adjunct economic din companie. E o încrengătură”, a declarat Alin Goga, director suspendat în cadrul DRDP Craiova.

Vezi şi: Măsuri EXTREME la CNADNR: Un director, dat afară pentru că a participat la o emisiune TV

Vezi şi:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.