Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un suporter a murit în timpul violenţelor legate de un meci

x
fotbal minge

Fotbalul argentinian a fost afectat duminică de al doilea deces al unui suporter în decurs de două zile, înaintea unui meci de divizia a doua din Mendoza, relatează RMC Sport, potrivit news.ro.

Un bărbat a fost ucis duminică în timpul unei încăierări între suporteri înainte de un meci de fotbal la Mendoza, în vestul Argentinei, aceasta fiind a doua crimă de acest fel în ţară în weekendul trecut, potrivit unor surse judiciare.

Victima, în vârstă de 32 de ani, a fost înjunghiată în piept cu un cuţit şi a murit pe loc. Alte şase persoane au fost rănite, dintre care una cu arme de foc, precum şi tatăl defunctului, care a fost lovit în faţă, potrivit procuraturii, citată de presa locală.

Încăierarea a avut loc în apropierea stadionului din Mendoza, unde echipa locală Gimnasia se pregătea să primească formaţia Defensores Belgrano din divizia a doua.

Sâmbătă, un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost rănit mortal în faţa stadionului Chacarita, în provincia Buenos Aires, în urma unei altercaţii care a început în tribune în timpul unui meci din a doua divizie.

Violenţele între suporteri, o problemă endemică în Argentina, au făcut peste 300 de victime de la începutul campionatului profesionist, potrivit unui bilanţ realizat de ONG-ul Salvemos al Futbol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.