Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incalificabil: PNL Brașov profită de drama COVID pentru a-și face campanie electorală

Gest incalificabil al PNL-iștilor brașoveni care au înțeles să-și facă imagine profitând de situația delicată a bătrânilor. Sub pretextul informării seniorilor brașoveni, liberalii de la municipiu, conduși de însuși președintele filialei, Adrian Oprică, au ieșit, îmbrăcați în vestele inscripționate cu numele partidului, să lipească la intrările în scările blocurilor afișe informative. "O mulţime de braşoveni inimoşi au uitat de orgolii politice sau de oricare alt fel şi s-au unit pentru ca bunicii Braşovului" s-a lăudat mai târziu prezedintele PNL Brașov, filiala municipală, Adrian Oprică, uitând că în pozele atașate postării atât el cât și ceilalți "brașoveni inimoși" poartă veste brenduite cu PNL. Gestul nu a trecut neobservat, zeci de brașoveni înfierându-i pe liberalii care au înțeles să profite de drama prin care întreaga țară trece pentru a-și face campanie electorală.

"Sunt în vârstă, sunt singuri şi nu toţi au acces la mediul online sau la televizor, unde sunt promovate numerele de telefon salvatoare pentru ei, în această perioadă.

Citește și: Ministrul Finanțelor: ‘Să știți că avem timp de reforme. Bineînțeles, că aparatul public este ineficient’

Aşadar, pentru a veni în întâmpinarea celei mai vulnerabile categorii de vârstă, mai ales în această perioadă, lipim afişe la toate scările de bloc din cartierele Braşovului. Am fost astăzi, în cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, Codrii Cosminului şi Tudor Vladimirescu, urmând ca mâine să acoperim întreg oraşul.

Nu uitaţi, dacă ştiţi pe cineva care are nevoie de ajutorul nostru, sunaţi la numărul de telefon de pe afiş. O mulţime de braşoveni inimoşi au uitat de orgolii politice sau de oricare alt fel şi s-au unit pentru ca bunicii Braşovului să treacă mai uşor peste această perioadă.

Situaţia ne tine departe unii de alţii. Sufletul ne apropie, parcă, mai mult ca niciodată.

Trecem peste toate ÎMPREUNĂ!", se arată în postarea lui Adrian Oprică pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.