Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încălțăminte în valoare de aproximativ 1,4 milioane de lei, susceptibilă a fi contrafăcută, a fost reținută de inspectorii vamali

blog.ilegis.ro
control vamal

Inspectorii vamali din cadrul Biroului de Frontieră Constanţa au reţinut 7.200 perechi încălţăminte pentru bărbaţi în valoare de 1,4 milioane de lei, susceptibile a fi contrafăcute.

"În data de 8 iunie 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa - Direcţia Regională Vamală Bucureşti au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în România. Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au reţinut 7.200 perechi încălţăminte pentru bărbaţi, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca Fila", se arată într-un comunicat al Autorităţii Vamale Române.

Potrivit sursei citate, valoarea totală a bunurilor reţinute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 1,43 milioane de lei, potrivit Agerpres.

În conformitate cu reglementările Uniunii Europene, privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile susceptibile de a fi contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun, precizează AVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.