Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incediu de vegetație la Giurgiu - O suprafaţă de 30 de hectare de vegetaţie uscată a ars lângă un parc fotovoltaic

ITV
incendiu de vegetatie

O suprafaţă de 30 de hectare de vegetaţie uscată şi stufăriş a ars, luni, în localitatea Malu din judeţul Giurgiu, în apropiere de un amplasament de panouri fotovoltaice din localitate, pompierii acţionând peste patru ore pentru stingerea incendiului.

"Prin 112 am fost anunţaţi că, în localitatea Malu, în apropierea bălţii Jianca şi a unui amplasament de panouri fotovoltaice a izbucnit un incendiu având mai multe focare. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o cisternă. În sprijin a sosit şi o autospecială a SVSU Malu. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că este vorba de un incendiu de vegetaţie uscată, cu mai multe focare pe o suprafaţă de câteva zeci de hectare. Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum şi, din cauza vântului care îşi schimba direcţia, acţiunea pompierilor s-a desfăşurat cu dificultate", a declarat luni, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Pentru stingerea tuturor focarelor, pompierii au acţionat peste patru ore.

În urma incendiului, a ars o suprafaţă de 30 de hectare de vegetaţie uscată şi stufăriş, iar din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că focul deschis în spaţii deschise a fost cauza probabilă a producerii incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.