Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIAR - Firmele despre care DNA susține că sunt patronate de Liviu Dragnea au datorii record la ANAF

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea

Firmele în spatele cărora s-ar afla liderul PSD Liviu Dragnea au datorii enorme la ANAF.  O arată o investigație G4Media, care relevă faptul că Fiscul are de recuperat nu mai puțin de 12.000.000 de lei  de la Tel Drum şi Hotel Turris.

"Tribunalul Bucureşti a respins săptămâna trecută cererea de revizuire a Tel Drum prin care societatea de construcţii, despre care procurorii DNA susțin că ar fi controlată de Liviu Dragnea, cerea anularea unei datorii de 2,6 milioane de lei (aproximativ 600.000 de euro) către Fisc. Astfel, banii trebuie recuperaţi de Agenţia Naţională de Adminsitrare Fiscală de la Tel Drum, societate deţinută în acte de Petre Pitiş, un apropiat al liderului PSD.

Nu este singura datorie pe care Tel Drum o are la ANAF. Compania din Alexandria mai are de plată alte câteva milioane bune de lei, inclusiv la bugetul pensiilor şi la cel al asigurărilor de sănătate, aşa cum reiese din procedura de insolvenţă", scrie sursa citată.

Citește și: Klaus Iohannis, despre șefii DIICOT și DNA: Propunerile lui Tudorel Toader trebuie discutate cu președintele și coaliția PSD-ALDE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.