Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ! A fost CONTESTATĂ decizia de lăsare a educatoarei judecate pentru PURTARE ABUZIVĂ, înapoi la grădiniţa unde ar fi comis faptele

Dana Munteanu, educatoare

Decizia Judecătoriei Sectorului 2 prin care instanţa a stabilit că educatoarea Dana Munteanu de la Grădiniţa de stat Albinuţa poate reveni în locul în care ar fi comis mai multe pretinse fapte penale de purtare abuzivă, respectiv, ar fi agresat copii minori de patru ani, a fost contestată de părţi vătămate din dosar, afirmă surse judiciare.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Copii pălmuiţi, puşi să mânânce forţat până la vomitare şi cu părul smuls, ar intra în PALMARESUL educatoarei DANA MUNTEANU de la ALBINUŢA

Pe portatul instanţelor de judecată nu figurează niciun dosar înregistrat dar sursele citate precizează că această contestaţie, depusă în cursul săptămânii trecute, are termen de judecată marţi dimineaţă la Tribunalul Bucureşti.

Unul dintre motivele contestaţiei este acela că părţile din dosar nu ar fi avut cunoştinţă de decizia instanţei de fond, judecătoria, decât la momentul la care au mers să studieze dosarul la arhiva instanţei.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Educatoarea judecată pentru şase fapte de purtare abuzivă faţă de copii de patru ani RUPE TĂCEREA - Ce spune despre cazul său

Totodată, spun aceleaşi surse, în dosar instanţa a stabilit ca toate părţile vătămate să fie asistate de avocaţi din oficiu pentru îndeplinirea dreptului la apărare conform legislaţiei interne şi a CEDO.

Tot marţi, la Judecătoria Sectorului doi va avea loc şi primul termen de judecată în dosar, termen la care educatoarea va fi întrebată de instanţă dacă are apărare, dacă se declară vinovată sau nevinovată, dacă optează pentru judecarea în procedură standard sau simplificată, şi totodată s-ar putea da citire rechizitoriului procurorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.