Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu de amploare la o fabrică de mobilă din Oradea. Paznicul a ajuns la spital

incendiu pompieri

Un incendiu de amploare a izbucnit la o fabrică de mobilă din Oradea, flăcările manifestându-se violent pe 750 de metri pătrați, într-o hală cu lemne. Paznicul a ajuns la spital cu arsuri, potrivit Mediafax.

Potrivit ISU Bihor, forțele de intervenție au fost alertate la ora 3.20, iar pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta violent pe o suprafață de circa 750 de metri pătrați în interiorul unei hale de 1.500 de metri pătrați, în care erau depozitate cantități importante de lemn masiv, rumeguș și utilaje pentru prelucrarea lemnului, existând pericolul propagării acestuia la o hală învecinată și un uscător.

Alimentarea cu apă a autospecialelor s-a făcut în sistem navetă de la obiectivele aflate în apropiere, neexistând surse de alimentare în societatea afectată.

Citește și: Cod galben de ceaţă pentru mai multe localităţi din judeţele Timiş şi Harghita

Cei peste 40 de pompieri militari au acționat cu șapte autospeciale de lucru cu apă și spumă și două autoscări pentru stingerea focarelor de incendiu și protecția halelor învecinate, împiedicând propagarea flăcărilor la întreaga hală și la construcțiile învecinate și salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă. Incendiul a fost stins într-o oră și 20 de minute.

Pompierii militari paramedici au acordat primul ajutor calificat paznicului obiectivului, care a suferit arsuri la brațe, acesta fiind transportat ulterior la spital.

„În urma cercetărilor efectuate la fața locului, au fost stabilite elementele cauzei probabile de producere a incendiului, împrejurarea determinantă fiind de natură electrică, respectiv un cablu (conductor) electric defect. Pagubele materiale au constat în utilaje de prelucrare a lemnului și material lemnos”, arată ISU Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.