Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu de proporții la o hală din Galați. 16 autospeciale au acţionat pentru stingerea focului

www.stiripesurse.ro
incendiu pompieri

Incendiul izbucnit luni seara la o hală de producţie hârtie şi mase plastice din Galaţi a fost localizat, fără a mai exista posibilitatea de extindere la vecinătăţi, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) remis marţi AGERPRES

Potrivit sursei citate, pe tot parcursul nopţii, peste 80 de pompieri cu 16 autospeciale au acţionat pentru stingerea incendiului. 

În cursul serii de luni au fost suplimentate forţele de la faţa locului cu 3 autospeciale de la ISU Brăila şi o autospecială de la ISU Vrancea. 

"În acest moment se lucrează pentru lichidarea focarelor existente pe amplasament. Incendiul este localizat, fără a mai exista posibilitatea de extindere la vecinătăţi. Se acţionează cu apă de la înălţime, întrucât elementele de construcţie sunt instabile'', se mai menţionează în comunicatul de presă. 

Incendiul a izbucnit luni seara la o hală de producţie situată în bariera Traian de la ieşirea din municipiul Galaţi. Ulterior, focul s-a extins la un restaurant învecinat, afectând acoperişul imobilului. 

Nu au fost persoane evacuate deoarece, la acel moment, nu se afla nimeni în interiorul restaurantului, dar au fost scoase mai multe bunuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.