Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu de vegetaţie uscată în Odobeşti pe 20 de hectare

foto amator
incendiu vegetatie

Pompierii intervin, joi seara, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Odobeşti, răspândit pe o suprafaţă de circa 20 de hectare, informează ISU Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

"Incendiu de vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare în localitatea Odobeşti. Intervine Detaşamentul Titu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Odobeşti", precizează ISU Dâmboviţa.

Pompierii au intervenit pe parcursul zilei de joi la stingerea mai multor incendii de vegetaţie uscată în Dâmboviţa. În localitatea Făget a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de un hectar, în Ciocăneşti focul a cuprins o anexă gospodărească, un autoturism şi circa 2.500 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, în Pitaru a ars vegetaţie uscată pe 3,5 hectare iar în Ibrianu, pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

Joi a fost a treia zi consecutiv cu arderi de deşeuri în localitatea Bălteni, la câţiva kilometri de Bucureşti. Au ars 3 tone de gunoi menajer şi vegetaţie uscată pe 3.000 de metri pătraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.