Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Incendiu puternic la un depozit de muniție din Rusia: obiectivul militar este amplasat în apropiere de Ucraina

incendiu depozit rusia

Un depozit de muniții este în flăcări în apropierea satului Timonovo, districtul urban Valuysky, potrivit guvernatorului regiunii Belgorod (Rusia), Viaceslav Gladkov.

"În zona satului Timonovo, cartierul urban Valuysky, un depozit cu muniție a luat foc. Potrivit celor mai recente date, nu există victime, nu există victime. Șeful districtului duce locuitorii satelor Timonovo și Soloti la o distanță sigură. Serviciile operaționale lucrează la fața locului, se stabilește cauza incendiului", a scris joi șeful regiunii pe canalul său de Telegram.

Anterior, s-a raportat că, pe 27 aprilie, un depozit de muniții a luat foc în satul Staraya Nelidovka, care se află în districtul Belgorod din regiunea Belgorod, care se învecinează cu Ucraina. Nu au existat victime în rândul populației civile, precum și daune la clădiri rezidențiale și case.

Începând cu 24 februarie, zonele de frontieră din regiunea Belgorod au fost supuse în mod repetat bombardamentelor din partea ucraineană. În acest sens, în regiune a fost stabilit un nivel "galben" (ridicat) de pericol terorist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.