Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO O nouă izbândă a salvatorilor de la pompieri: Au anunțat că au stins incendiul de la groapa de gunoi din Arad, iar apoi au spus că s-a reaprins

Facebook
incendiu

Incendiul izbucnit la groapa de gunoi din Arad a fost stins duminică dimineața și, în prezent, nu mai există posibilitatea de extindere. Asta anunțatu, la ora 08:30 pompierii. După numai două ore, tot ei au spus că focarele s-au reaprins.

Vântul puternic a reaprins focarele de la groapa de gunoi din Arad, astfel că, duminică, au fost suplimentate forțele de intervenție.

Citește și: A luat foc groapa de gunoi din Arad - VIDEO

Potrivit ISU Arad, din cauza vântului puternic si a posibilității de extindere din nou a incendiului de la groapa de gunoi, forțele intervenție au fost suplimentare.

În sprijin au fost aduse o autospeciala de 9.000 de litri de la Detașamentul Ineu, una de 3.000 de litri de la SVSU Șofronea, una de 3.000 de litri de la SVSU Zădăreni, o cisternă de transport apă de 5.000 litri de la Curtici și două cisterne de transport apă de la firma de curățenie a orașului.

În acest moment acționează șase autospeciale de stingere , trei cisterne, mai multe utilaje, precum și 15 pompieri și 20 de voluntari pentru a stinge incendiul de la groapa de gunoi.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, la groapa de gunoi din Arad. Duminică dimineața, acesta părea să fie stins, însă mai erau focare, astfel că rămăseseră echipaje să supravegheze zona.

Pompierii din cadrul ISU Arad au acționat toată noaptea pentru stingerea incendiului la groapa de gunoi, cu trei autospeciale de stingere, 15 pompieri, 10 lucrători ai operatorului economic și mai multe utilaje.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore, iar acum nu mai există posibilitatea de extindere, scrie mediafax.ro.

Potrivit ISU Arad, operatorul economic a adus pământ pentru acoperirea focarelor încă de sâmbătă noaptea, folosindu-se și această metodă de stingere.

La ora transmiterii știrii se acționează în continuare cu două autospeciale de stingere și prin acoperire cu pământ. Suprafața care arde este mult redusă.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.