Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A luat foc groapa de gunoi din Arad - VIDEO

Facebook
incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, la groapa de gunoi din Arad, zeci de pompieri și angajați ai operatorului economic fiind în zonă pentru a încerca să limiteze proporțiile focului.

Potrivit ISU Arad, incendiul de la groapa de gunoi din municipiul Arad a izbucnit în zona CET. La ora transmiterii știrii intervin 3 echipaje de stingere ale Detașamentului Arad cu trei autospeciale, un ofițer și 10 subofițeri. În sprijin sunt și 10 angajați ai operatorului economic și utilaje.

Incendiul se manifestă pe aproximativ 2.000.mp.dar se dezvoltă cu viteză din cauza vântului puternic. ISU Arad transmite că se vor emite mesaje Ro-Alert pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, „problema mare este vântul deosebit de puternic”. „Este o intervenţie dificilă şi din cauza înălţimii deosebite a gropii şi a faptului că apa intră greu printre gunoaie, noi stingem la suprafaţă, dar focul se reaprinde din nou”, a declarat oficialul ISU Arad.

George Pleşca a menţionat că nu se cunoaşte cauza incendiului, existând posbilitatea autoaprinderii din cauza temperaturilor ridicate.

Miercuri, săptămâna aceasta, un alt incendiu a avut loc la aceeaşi groapă, focul fiind stins după şase ore, CU posibilitatea ca focul să se fi reaprins.

Acesta a menţionat că salvatorii au solicitat ca mai multe camioane cu pământ să fie aduse pentru a acoperi zonele stinse, astfel încât focare subterane să nu se reaprindă, însă este posibil ca operaţunea de stingere să dureze până dimineaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.