Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu în harghita - Pompierii voluntari supraveghează, peste noapte, locul incendiului de vegetaţie uscată din comuna Ciucsângeorgiu

ITV
incendiu de vegetatie

 

Pompierii voluntari vor supraveghea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, locul incendiului de vegetaţie uscată din satul Cinod, comuna Ciucsângeorgiu, pentru ca focarele să nu se reaprindă, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

Potrivit sursei citate, pentru stingerea incendiului, izbucnit vineri după amiaza, au acţionat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială complexă de primă intervenţie şi un autocamion de intervenţie, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ciucsângeorgiu.

La sosirea echipajelor de stingere, suprafaţa afectată era de aproximativ 300 hectare de vegetaţie uscată şi ardea litiera pădurii, pe o suprafaţă de circa 50 de hectare, în mai multe focare, cu posibilitate de propagare la pădure.

Pompierii au acţionat cu mijloacele de primă intervenţie, întrucât incendiul se manifesta într-o zonă greu accesibilă.

A fost afectată o suprafaţă totală de aproximativ 360 hectare de teren, vegetaţie uscată şi litieră pădure, mai precizează sursa citată.

Pompierii voluntari de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă Ciucsângeorgiu vor supraveghea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, locul incendiului, pentru ca focarele să nu se reaprindă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.