Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu într-o gospodărie din Râmnic - Proprietarul a suferit arsuri de gradul 1 pe faţă

Pulzo
ambulanta salvare italia

Un bărbat din municipiul reşedinţă a ajuns joi dimineaţa la spital cu arsuri de gradul 1 pe faţă în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, a precizat că focul a izbucnit într-o anexă gospodărească după care s-a extins şi la locuinţă, bărbatul reuşind să iasă singur din casă înainte ca flăcările să se înteţească.

"S-a intervenit cu trei echipaje de pompieri militari de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea şi un echipaj SAJ. Incendiul se manifesta la o anexă gospodărească, extinzându-se şi la locuinţă. Ocupantul acesteia s-a autoevacuat. A primit îngrijiri medicale preliminare de la echipajul SAJ, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. A suferit arsuri de gradul 1 la nivelul feţei", a transmis reprezentantul ISU.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră de la sosirea pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii focului fiind jarul căzut pe podea din sistemul de încălzire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.