Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la Holzindustrie Schweighofer din Sebeș

Holzindustrie Schweighofer

Un incendiu a izbucnit vineri după-amiaza la un elevator din incinta platformei Holzindustrie Schweighofer din Sebeş, pentru stingerea căruia acţionează mai mulţi pompieri militari, informează agerpres.

"Garda Sebeş intervine cu două autospeciale, o ambulanţă SMURD şi opt subofiţeri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un elevator aparţinând unei societăţi comerciale de prelucrare a lemnului din Sebeş", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Potrivit unor surse, este vorba despre Holzindustrie Schweighofer.

Nu este pentru prima dată când are loc un incendiu pe platforma industrială respectivă. În toamna anului trecut, scânteile purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile au dus la izbucnirea unui foc în urma căruia au ars aproximativ 15 tone de deşeuri de rumeguş şi lemn.

Divizia industrială a Grupului Schweighofer operează în România trei fabrici de cherestea şi două fabrici de producţie a panourilor din lemn. Holzindustrie Schweighofer a deschis prima fabrică de cherestea în România în anul 2003, la Sebeş. În prezent, compania operează pe plan local alte două fabrici de cherestea - la Rădăuţi şi Reci, o fabrică de panouri încleiate din lemn masiv la Siret şi una de panel la Comăneşti, în care lucrează 3.000 de oameni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.