Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la magazia de lemne a Mănăstirii Costineşti; Focul a fost pus identificat

incendiu pompieri

Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, la magazia de lemne a Mănăstirii Costineşti, aceasta fiind distrusă de flăcări, iar focul ar fi fost pus de o persoană rămasă neidentiticată, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de duminică spre luni la un incendiu izbucnit la o magazie de lemne din incinta Mănăstirii Costineşti.

Citește și: Urmărire ca în filme pe străzile din București! Polițiștii au tras focuri de armă pentru prinderea unui șofer

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu cinci subofiţeri din cadrul staţiei Tuzla, intervenţia pompierilor durând aproximativ 40 de minute.

Magazia a fost distrusă în urma acestui eveniment. Cauza probabilă a incendiului a fost flacără deschisă, au precizat pompierii.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului spun că focul ar fi fost pus de o persoană deocamdată neidentificată

De asemenea, în acest caz, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a dechis un dosar penal în rem pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendire. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest incendiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.