Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la o hală din judeţul Buzău- Flăcările au afectat 400 de metri pătraţi din acoperiş şi 150 de metri pătraţi din interiorul construcţiei

Foto ISU
incendiu hala bucuresti

Pompierii au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală industrială din comuna Gălbinaşi, judeţul Buzău, focul distrugând acoperişul pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi interiorul halei, pe 150 de metri pătraţi, potrivit news.ro.

Potrivit ISU Buzău, în jurul orei 12.00 a fost solicitată intervenţia pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală industrială, în comuna Gălbinaşi. Acolo s-au deplasat de urgenţă 5 autospeciale cu un total de 15 subofiţeri.

!La momentul sosirii la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifestă la acoperişul unei construcţii pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp. Primele date primite de la locul intervenţiei relevă că hala este goală, iar la faţa locului nu au fost identificate victime”, a arătat ISU Buzău.

Sursa citată a precizat că nu exista icol de propagare.

”Incendiul a fost lichidat fără probleme, au ars aproximativ 400 mp acoperiş şi 150 mp în interiorul halei”, a menţionat ISU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.