Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la o rafinărie din Rusia, în apropierea graniței cu Ucraina. Regiunea a mai fost lovită de drone ucrainene

rafinarie Rusia

Un incendiu a izbucnit miercuri la o rafinărie de petrol din regiunea Rostov în sudul Rusiei, în apropierea frontierei cu Ucraina, fiind ulterior stins, a informat presa de stat, citând Ministerul Situaţiilor de Urgenţă, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

"În regiunea Rostov, oraşul Novoşahtinsk (...), a fost primit un mesaj la 10.24 ora Moscovei despre un incendiu pe teritoriul unui combinat de procesare a produselor petroliere", a declarat ministerul.

Incendiul a izbucnit pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi şi a fost stins după aproape o oră, a precizat agenţia de presă Interfax, adăugând că mica rafinărie aparţine unei companii numite Resource LLC.

Agenţia citează serviciul de urgenţă declarând că potrivit informaţiilor preliminare, incendiul a fost provocat de o "încălcare a procesului tehnologic".

Novoşahtinsk este situat la aproximativ 9 km de frontiera ucraineană. O altă rafinărie din Novoşakhtinsk a fost lovită de două drone în iunie anul trecut, în ceea ce combinatul a numit "acţiuni teroriste dinspre frontiera de vest", o referire la Ucraina.

Incendiul de miercuri este al doilea în două zile care a lovit o rafinărie din Rusia după un incident consemnat marţi la o unitate Lukoil din Nijni Novgorod, la est de Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.