Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la o sală de evenimente din comuna Telciu

incendiu
În imobilul respectiv urma să fie organizat un eveniment în cursul zilei de vineri.

Incendiul a afectat o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, inclusiv mese, scaune şi izolaţia interioară, iar trei persoane au suferit atacuri de panică şi au avut nevoie de asistenţă medicală.

"Suprafaţa totală a imobilului (cu destinaţie sală de evenimente) afectat de incendiu este de aproximativ 400 mp. Prima intervenţie a fost asigurată de SVSU Telciu care, prin pompierii voluntari, a reuşit împiedicarea extinderii incendiului la imobilul învecinat (pizzerie) şi a început localizarea focarelor. (...) Incendiul s-a manifestat în interiorul sălii de evenimente, cu degajare mare de fum, fiind afectate de flăcări elemente de mobilier (mese şi scaune), precum şi izolaţia interioară. Din fericire, nu au fost persoane care să fi suferit arsuri în urma incendiului, în schimb, trei persoane au suferit atacuri de panică şi au primit asistenţă medicală la locul intervenţiei, fără a fi nevoie de transportul acestora la spital", a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, din care una de intervenţie de la înălţime, şi un echipaj de prim-ajutor SMURD.

După finalizarea intervenţiei, s-a stabilit faptul că incendiul a fost cauzat cel mai probabil de un scurtcircuit electric la un aparat de aer condiţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.