Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la o vilă din Bran: Intervenția pompierilor este dificilă

ISU Bucuresti-Ilfov
pompieri incendiu

Pompierii militari din Zărneşti, Bran, Moieciu şi un echipaj de la Detaşamentul 1 din Braşov intervin vineri pentru stingerea unui incendiu declanşat la acoperişul unei vile din satul Sohodol, comuna Bran, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, scrie Agerpres.

''Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu la acoperişul unei vile formată din P+E+M, în statul Sohodol, comuna Bran. Drumul spre locul incendiului este unul greu accesibil fiind abrupt, în pantă şi acoperit cu zăpadă. S-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă (două din Zărneşti, una de la punctul de lucru Moieciu) şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Bran. În sprijinul acestor echipaje se mai deplasează o autospecială de la Detaşamentul 1 Braşov. De asemenea, la incendiu s-a deplasat şi un echipaj SMURD", a precizat sursa citată.

Conform reprezentantului ISU Braşov, informaţiile preliminare de la faţa locului ar arăta că nu se afla persoane în interiorul imobilului cuprins de flăcări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.