Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIU la Spitalul Municipal din Timișoara: pompierii au intervenit cu mai MULTE AUTOSPECIALE

breaking news ultima ora

Pompierii au fost chemaţi, de urgenţă, vineri, la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce în unitatea medicală a fost sesizat miros de fum. Mai multe echipaje de la ISU au sosit imediat la faţa locului, iar pompierii au găsit un coş incendiat, într-o baie la demisol.

"În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 07.01.2022, ora 13:54 am fost solicitati sa intervenim in urma prezentei unui miros de fum pe holul de la C.T. din Spitalul Municipal Timisoara. La locul evenimentului au fost dispuse de la Desamentele 1 si 2 de Pompieri Timisoara urmatoarele forte si mijloace:

5 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenție la înălțime și 22 de pompieri. În urma recunoașterii efectuate la fața locului, s-a simțit prezenta unui miros ușor de plastic ars pe hol, fiind găsit un focar mic la un coș de gunoi dintr-un grup sanitar Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp. În acest moment nu mai există niciun pericol, pompierii efectuează cercetări în întreaga clădire pentru a se asigura că nu există și alte focare și pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului", anunță ISU Banat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.