Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la un depozit de mase plastice din Ungheni, după un incendiu cu patru victime, la Eremitu

Foto IGSU
incendiu depozit Bihor pompieri 1

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş intervine pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de mase plastice din oraşul Ungheni, cu degajări mari de fum, acesta fiind al doilea incendiu major, produs miercuri, după cel de la depozitul de carburant şi material lemnos din Eremitu, în care o persoană şi-a pierdut viaţa şi trei au fost rănite, potrivit Agerpres.

"Pompierii mureşeni intervin în aceste momente pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de mase plastice din cadrul unui operator economic situat în localitatea Ungheni. La faţa locului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă şi o autospecială de descarcerare în colaborare cu o autospecială cu apă şi spumă din cadrul ISU Cluj şi o autospecială cu apă şi spumă din cadrul ISU Alba. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 300 mp, cu degajări de fum. Echipajele intervin în sistem structurat lichidarea incendiului", a anunţat ISU Mureş.

Tot miercuri, o persoană şi-a pierdut viaţa şi trei au fost rănite, fiind transportate la UPU Târgu Mureş, în urma unui incendiu izbucnit la un depozit de carburant şi material lemnos din localitatea Eremitu, cu o suprafaţă afectată de aproximativ 4600 mp.

Pentru incendiul de la Eremitu au fost mobilizate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică de intervenţie şi salvare de la înălţimi, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de suport logistic, trei ambulanţe SMURD dintre care una cu medic, un ATPVM şi autospeciala de intervenţie cu roboţi în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Miercurea Nirajului, SVSU Vărgată şi SVSU Eremitu.

"A fost transmis un mesaj de avertizare a populaţiei prin intermediul RO-ALERT pentru incendiu major. A fost alertată Grupa Operativă pentru sprijinul acţiunilor de intervenţie. Se deplasează în sprijin câte un ASAS de la judeţele limitrofe Cluj, Sibiu, Harghita, Bistriţa-Năsăud şi Alba şi se vor poziţiona la sediul subunităţilor cele mai apropiate. Intervenţia este în dinamică", a precizat ISU Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.