Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la un imobil aparţinând Facultăţii de Mecanică din Craiova, focul a fost stins după mai bine de patru ore / VIDEO

www.isubif.ro
pompieri incendiu

Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineaţa la un imobil aparţinând Facultăţii de Mecanică din Craiova, fiind afectată o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi din mansardă. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de faptul că în curtea interioară şi pe stradă erau multe maşini parcate. Focul a fost stins după mai bine de patru ore, fără a fi persoane rănite.

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei, explicaţii de ULTIM MOMENT, după EVACUAREA a sute de deţinuţi din Penitenciarul Iaşi

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, luni dimineaţa, în jurul orei 3.45 a fost primit un apel prin care pompierii erau anunţaţi cu privire la producerea unui incendiu la o clădire situată pe strada Arhitect Ion Mincu din municipiul Craiova. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu cinci autospeciale şi au constatat că incendiul se produsese la un imobil aparţinând Facultăţii de Mecanică din cadrul Universităţii Craiova, fiind afectată mansarda laboratoarelor secţiei Autovehicule Rutiere. Echipele ajunse la faţa locului au intervenit în primul rând pentru limitarea propagării incendiului, apoi pentru stingerea focului.

Reprezentanţii ISU au mai precizat că intervenţia a fost una complexă din cauza faptului că în curtea interioară, dar şi pe strada adiacentă respectivului imobil erau parcate multe autovehicule fapt care a pus ceva probleme privind crearea dispozitivului de intervenţie.

Citeşte şi: Inflaţia DĂ DE PĂMÂNT cu creşterile salariale: Care este procentul REAL al majorărilor

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime, fiind distrusă mansarda respectivă pe o suprafaţă de mai bine de 300 de metri pătraţi, echipele de intervenţie reuşit să salveze autovehiculele parcate în apropierea clădirii şi bunuri materiale din laboratoare.

Pompierii au menţionat că o cauza probabilă a incendiului a constituit-o focul făcut în spatele clădirii respective, de persoane necunoscute, fiind descoperite acolo roţi şi deşeuri textile, flăcările propagându-se ulterior la imobilul Facultăţii de Mecanică.

Citeşte şi: DUEL în Parlament între liderii grupurilor: Şeful deputaţilor PSD, dat 'DISPĂRUT'. Cine a 'PUS STĂPÂNIRE' pe tribună .

Intervenţia pompierilor s-a încheiat după mai bine de patru ore, în jurul orei 8.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.