Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DUEL în Parlament între liderii grupurilor: Şeful deputaţilor PSD, dat 'DISPĂRUT'. Cine a 'PUS STĂPÂNIRE' pe tribună

Inquam Photos / Octav Ganea
parlament vot maini mana

Vasile Suciu, deşi este liderul deputaţilor PSD, partidul care deţine majoritatea parlamentară a vorbit, în plen, de la preluarea mandatului şi până la sfârşitul lunii martie, doar 14 minute, topul liderilor de grup care au luat cuvântul fiind deschis de Raluca Turcan, urmată de Varujan Vosganian, scrie MEDIAFAX.

Citeşte şi: ALERTĂ - Accident ÎNFIORĂTOR pe Şoseaua de Centură a Capitalei: O maşină a luat FOC, după impact. Un bărbat a MURIT

Liderul deputaţilor PSD Suciu Vasile a luat cuvântul în 17 şedinte de plen şi a avut 21 de intervenţii care însumate au ajuns la 14 minute şi 36 de secunde, în perioada 21 decembrie 2016 - 28 martie 2018, potrivit site-ului oficial al Camerei Deputaţilor.

La polul opus, se află liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan. Acesta a avut 129 de luări de cuvânt în 73 sedinte, fâcându-se auzită în plen 6 ore şi 49 de minute, în perioada 21 decembrie 2016 - 28 martie 2018.

Citeşte şi: Prognoza de ULTIM MOMENT: Cum va fi vremea DUPĂ Paşte. Când se RĂCEŞTE şi unde PLOUĂ săptămâna viitoare

Raluca Turcan este urmată de Varujan Vosganian, liderul deputaţilor ALDE, care a vorbit în plen 2 ore şi 30 de minute, având 42 de intervenţii. Luările de cuvânt ale reprezentantului grupului minorităţilor naţionale Varujan Pambuccian însumate ajung la 2 ore şi 21 de minute.

Liderul PMP Eugen Tomac s-a adresat colegilor săi din Parlament de 74 de ori, intervenţiile sale ajungând la o oră şi 48 de minute, lăsându-şi în urmă colegul de opoziţie - Claudiu Năsui, liderul deputaţilor USR, care a vorbit în plen de 45 de ori, în 29 de şedinte, intervenţiile sale cumulate ajungând la 1 oră şi 21 de minute.

Citeşte şi: A început Săptămâna Luminată: Ce este INTERZIS să faci în aceste zile

Şi vocea deputaţilor UDMR s-a făcut auzită în şedinţele Parlamentului. Korodi Attila a vorbit de la tribuna Parlamentului 1 oră şi 5 minute, având 45 de intervenţii în decursul a 32 şedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.