Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la un magazin din Petroșani: zeci de persoane evacuate

Captura facebook
incendiu Matei Bals salvari

Zece oameni au fost evacuaţi şi alţi 30 s-au autoevacuat, după ce un incendiu a izbucnit, vineri seara, la acoperişul unui magazin din Petroşani care vindea diverse mărfuri din China. Spaţiul comercial se află în apropierea unui bloc de locuinţe, informează News.ro.

”Incendiu la acoperişul unui magazin din Petroşani, aflat la doar câţiva metri de un bloc de locuinţe. Alarma s-a dat în jurul orei 20, după un apel la 112 care anunţa un incendiu cu degajare de fum la un spaţiu comercial situat pe strada 1 Decembrie, din municipiul Petroşani. De urgenţă s-au deplasat la locul intervenţiei echipaje de stingere a incendiilor şi prim ajutor ale Detaşamentului de Pompieri Petroşani cu 4 autospeciale de mare capacitate, o maşină de stingere a S.V.S.U. Petrila, o autoscară precum şi cu 2 ambulanţe”, transmite ISU Hunedoara.

Deoarece magazinul este situat în imediata apropiere a unui bloc cu zece etaje, pompierii s-au asigurat că nu există riscul intoxicării cu fum a locatarilor din bloc şi i-au rugat să închidă ferestrele pentru a împiedica pătrunderea fumului în locuinţe. Apoi unii oameni s-au autoevacuat, în timp ce alţii au fost evacuaţi de pompieri.

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine

”Pompierii au evacuat din blocul aflat în imediata apropiere a spaţiului comercial incendiat 10 persoane. Alţi 30 de locatari s-au autoevacuat. Acoperişul afectat de incendiu are aproximativ 150 mp”, a mai transmis ISU Hunedoara.

Niciun om nu a fost rănit sau intoxicat cu fum.

Pompierii fac eforturi pentru lichidarea incendiului care este alimentat de o cantitate mare de materiale inflamabile aflate în interiorul magazinului. Ulterior, pompierii vor stabili care este cauza acestui incendiu.

Foto: arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.